Test rapid LH pentru ovulatie - strip

In stoc
SKU
GGD005
Scurta descriere

LH-Test rapid pentru ovulatie, tip strip, pentru testarea LH din urina. Este un test calitativ, imunocromatografic, tip sandwich. Garantie: 18 luni.

1,90 RON

Test rapid LH pentru ovulatie - strip

Testul “See Now” LH este un test pentru determinarea hormonului luteinizant din urina avand ca scop prezicerea momentului ovulatiei. Hormonul luteinizant este o glicoproteina cu masa moleculara de aproximativ 30.000 daltoni, formata din 2 subunitati α si β. Lantul β confera specificitate biologica si imunologica. Hormonii LH si FSH impreuna cu alti hormoni steroizi joaca rol important in reglarea ovulatiei si a altor functii ovariene pe parcursul ciclului menstrual. Pe parcursul ciclului concentratia de LH variaza. Concentratia maxima de LH se inregistreaza la mijlocul ciclului menstrual, aproximativ cu 12-24 ore inaintea ovulatiei. Dupa ovulatie, LH revine la nivelul bazal timp de 2 zile concomitent cu cresterea concentratiei de progesterone, pentru inhibarea fazei luteale. In vederea variatiilor caracteristice a concentratiei de LH pe parcursul ciclului menstrual, determinarea concentratiei de LH joaca un rol important in diagnosticul si tratamentul infertilitatii feminine. Determinarea nivelului maxim de LH este importanta pentru prezicerea ovulatiei, pentru a efectua fecundarea in – vitro sau pentru conceperea unui copil.

Informatii generale:

- c-line este calibrata la 30 mIU/ml;

- rezultate in 5 min.

 

Garantie: 18 luni.

Ambalare: Individual/ 50 buc./cutie.

Pretul afisat este per bucata.

CE in conformitate cu Anexa III a Directivei Europene 98/79/EC.

 

Conditii de pastrare:

Testul se poate pastra la temperetura camerei pana la data inscrisa pe ambalaj. A se feri de lumina directa, umiditate si caldura.

Nu folositi testul dupa data expirarii.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Test rapid LH pentru ovulatie - strip
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat