Tensiometru electronic de incheietura Microlife BP W1 Basic

In stoc
SKU
NMD1007
Scurta descriere

Tensiometru electronic de incheietura Microlife BP W1 Basic este un tensiometru automat, cu indicator LED de pozitionare, ideal pentru masurarea exacta a tensiunii arteriale.

139,00 RON

Tensiometrul Microlife BP W1 Basic este un tensiometru automat pentru incheietura, cu indicator LED de pozitionare, care ajuta pacientul sa gaseasca pozitia corecta a incheieturii mainii, pentru o masurare exacta a tensiunii arteriale.

Tensiometrul BP W1 Basic inregistreaza 60 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii.

Acuratetea tensiometrului BP W1 Basic este validata clinic prin protocolul BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala). Utilizeaza doar doua baterii, ceea ce ii confera o functionare indelungata.

Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

CARACTERISTICI:
- indicator LED de pozitionare;

- indicator tip semafor (pe culori);

- indicator de verificare a mansetei;

- indicator baterie descarcata;

- indicator de miscare a bratului;

- tehnologie PAD;

- memorie 60 valori;

- reglarea timpului;

- accepta baterii reincarcabile;

- alimentare: 2 baterii alcaline de 1,5V tip AAA.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Tensiometru electronic de incheietura Microlife BP W1 Basic
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat