Sterilizant instrumentar SEKUSEPT AKTIV, 1.5 kg

In stoc
SKU
INTER002
Scurta descriere

Sekusept Aktiv este folosit pentru dezinfectarea instrumentelor medicale de orice tip, din metal, sticla, plastic etc. Indicat in special pentru obiecte sensibile la temperatura, care se pot dezinfecta dar nu se pot steriliza la cald: endoscoape, fibroscoape, aparate de anestezie.

Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 33631600-8 Antiseptice si dezinfectante (Rev.2)

165,00 RON

Sterilizant instrumentar Sekusept Aktiv de 1.5 kg, indicat pentru curatarea si dezinfectia instrumentelor si dispozitivelor medicale termostabile si termolabile (instrumentar medical din metal, plastic, cauciuc, sticla, echipamente medicale, accesorii de anestezie, incubatoare nou-nascuti), inclusiv a endoscoapelor flexibile, in sectorul medical (spitale, cabinete medicale, policlinici, laboratoare, sectii de ATI, sectii de neonatologie etc.).

 

Produsul nu se utilizeaza pentru dezinfectia instrumentarului nichelat sau din aluminiu.

Sterilizantul pentru instrumentar SEKUSEPT AKTIV se utilizeaza pentru dezinfectia instrumentarului; se poate utiliza atat prin imersie, cat si in bai cu ultrasunete.

Tipul preparatului: Pulbere alba, miros slab.

Ambalare: galetusa plastic x 1.5 kg.

Sterilizantul instrumentar Sekusept Aktiv se foloseste sub forma de solutie de lucru. Solutia de lucru se prepara cu apa rece de la robinet. Se adauga cantitatea necesara de produs pulbere in apa si se amesteca de cateva ori, intr-un interval de 15 minute, pana la dizolvarea completa.

Solutia este acum gata de a fi utilizata. Produsul se poate utiliza la toate gradele de duritate a apei.

Dezinfectia instrumentarului medical, aparatelor de anestezie, protezelor dentare:

Imediat dupa utilizare, se introduc instrumentele medicale si garniturile de anestezie in solutia de lucru de concentratie recomandata. Instrumentele sau aparatele care se pot dezasambla se desfac in elementele componente. Aveti grija ca instrumentele sa fie scufundate complet in solutia de lucru, evitand formarea de bule de aer. Dupa timpul de actiune recomandat, instrumentele se scot si se clatesc cu apa sterila (in cazul dezinfectiei de nivel inalt) sau cu apa distilata (in cazul dezinfectiei de nivel scazut).

Solutie de concentratie 0.5%: la 4 litri apa rece, de la robinet, se adauga o lingura cu 20 g pulbere Sekusept Aktiv;

Solutie de concentratie 1%: la 2 litri apa rece, de la robinet, se adauga o lingura cu 20 g pulbere Sekusept Aktiv;

Solutie de concentratie 1.5%: la 4 litri apa rece, de la robinet, se adauga 3 linguri a cate 20 g pulbere Sekusept Aktiv;

Solutie de concentratie 2%: la 1 litru apa rece, de la robinet, se adauga o lingura cu 20 g pulbere Sekusept Aktiv.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Sterilizant instrumentar SEKUSEPT AKTIV, 1.5 kg
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat