Sterilizant instrumentar PERASAFE, 810 g

In stoc
SKU
EUM001
Scurta descriere

Rely+On PeraSafe, sterilizant dezvoltat in mod special pentru a oferi decontaminare rapida, cu spectru larg impotriva virusurilor, micobacteriilor, bacteriilor, fungilor si sporilor.  

279,00 RON

PeraSafe este un sterilizant chimic rapid, compatibil cu instrumentarul. Furnizat ca pulbere, PeraSafe este activat doar prin simpla dizolvare in apa calduta (30°-35° C) - dilutie 1.62 grame/100 ml apa.

PeraSafe realizeaza o decontaminare rapida a echipamentelor medicale, oferind incredere atat personalului, cat si pacientilor. Formularea fara aldehide ofera eficacitate fara sa afecteze echipamentul si sa sensibilizeze utilizatorul, eliminand necesitatea unei indepartari speciale.

PeraSafe este sigur pentru pacienti si personalul medical si economic prin prisma infrastructurii, a sanatatii personalului si a intretinerii/repararii echipamentelor.

PeraSafe s-a dovedit eficace impotriva agentilor patogeni cum ar fi bacterii, virusuri, fungi si spori ce pot fi transmisi de la pacient la pacient prin intermediul endoscoapelor flexibile, sondelor ecografice si alte echipamente medicale reutilizabile, non-invazive, termolabile. Imersia acestora timp de 10 minute asigura nivelul de decontaminare corespunzator sterilizarii.

PeraSafe este aprobat de producatorii de echipamente medicale si compatibil cu procesoarele automate pentru endoscoape si masini de spalat/dezinfectat. O combinatie unica intre sistemul inhibitor al coroziunii si o solutie cu pH neutru, optimizeaza eficacitatea si compatibilitatea.

In studii independente s-a dovedit ca PeraSafe este eficace impotriva virusurilor (inclusiv HIV si virusurile hepatice B & C), bacterii (Ps. Aeruginosa), micobacterii, fungi (inclusiv candida albicans) si spori (B. subtilis). Aceste teste au demonstrat o capacitate rapida de sterilizare pentru un spectru larg de microorganisme, PeraSafe fiind astfel ideal pentru decontaminarea endoscoapelor si aparaturii medicale.

Actiune

Acidul peracetic si ionii de peracetil oxideaza multe dintre gruparile functionale celulare si intracelulare, cum ar fi proteinele si enzimele din microorganisme si virusuri. Distrugerea peretelui celular se realizeaza prin oxidarea legaturilor din proteine. De asemenea, sunt alterate si functiile intracelulare prin oxidarea enzimelor. Datorita acestui mod de actiune, rezistenta la PeraSafe™ este putin probabil sa se dezvolte, cum se intampla in cazul biocidelor citotoxice sau a celor cu fixare proteica.

Utilizare

1. Umpleti un container cu volumul corespunzator de apa calduta de la robinet (30-350 C).
2. Pregatiti solutia prin adaugarea a 81 grame pulbere PeraSafe la fiecare 5 litri de apa.
3. Amestecati pana ce pulberea se dizolva pentru a forma o solutie albastra (10-15 minute).

 

Valabilitatea solutiei

24 ore de la activare, 20 de cicli in procesoarele automate pentru endoscoape sau pana cand testele strip indica solutie activa.

Ambalare: flacon de 810 g.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Sterilizant instrumentar PERASAFE, 810 g
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat