Sapun dezinfectant maini si piele Skinsan Scrub N

In stoc
SKU
ARECO001
Scurta descriere

Sapun antiseptic pentru spalarea intregului corp, cu proprietati excelente de curatare si decolonizare fara a compromite compatibilitatea cu pielea. Este alternativa optima si de incredere pentru pacienti ai personalul medical.

Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 33741300-9 - Dezinfectant pentru maini (Rev.2)

37,00 RON

Recomandat de profesionistii din domeniul medical, Skinsan® Scrub N este:
◢ EFICACE– spectru larg de actiune si remanenta (24h).
◢ DELICAT– compatibilitatea excelenta cu pielea si proprietatile de ingrijire a acesteia, dovedite in rutina zilnica din domeniul medical.
◢ OPTIM PENTRU UTILIZATOR - actiunea antimicrobiana, proprietatile de calmare a pielii si usurinta in utilizare, contribuie semnificativ la o crestere a nivelului de
eficacitate a decolonizarii pielii.

SPECTRU LARG DE ACTIUNE SI EFICACITATE REMANENTA

Skinsan® Scrub N este eficient impotriva bacteriilor (incl. MRSA si MRGN), levurilor si virusurilor anvelopate si are o eficacitate remanenta de peste 24 ore, asigurand astfel protejarea pacientului impotriva recolonizarii. Eficacitatea sa este demonstrata conform celor mai noi standarde, dar si in rutina clinica zilnica.

COMPATIBILITATE EXCELENTA CU PIELEA

Sinergia dintre componentele de protectie si ingrijire a pielii ofera certitudinea ca aceasta a fost decolonizata si curatata corespunzator, dar si hidratata si protejata in acelasi timp. Compatibilitatea excelenta cu pielea si proprietatile de ingrijire si protejare a pielii ale Skinsan® Scrub N sunt demonstrate prin teste dermatologice in vitro, dar si in utilizarea clinica zilnica. Skinsan® Scrub N poate fi lasat pe piele deoarece nu necesita clatire.

RECOMANDAT ATAT PACIENTILOR, CAT SI PERSONALULUI MEDICAL

Modalitatea variata de ambalare faciliteaza procedura de decolonizare atat a pacientilor mobili, cat si a celor imobili. Skinsan® Scrub N este usor de aplicat chiar si in zonele greu accesibile ale corpului, asigurand o decolonizare completa a acestuia.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Decolonizarea MRSA a intregului corp si reducerea generala a florei microbiene a pielii:
Aplicati o cantitate suficienta de Skinsan® Scrub N nediluat pe un tampon/servetel umezit in prealabil sau direct pe piele, urmand procedura existenta. Spalati intregul corp, fata si parul. Pentru decolonizarea MRSA a intregului corp repetati zilnic operatiunea si intreaga procedura specifica pana cand este demonstrata
decolonizarea.

Dezinfectia igienica a mainilor prin spalare: aplicati 3 ml de produs pe mainile uscate si frecati timp de 30 secunde; ulterior clatiti mainile.

INGREDIENTE ACTIVE

100 g produs contine:
- 0.9 g Clorhexidina digluconat;
- 0.9 g Didecyldimethylammonium chloride.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Sapun dezinfectant maini si piele Skinsan Scrub N
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat