Pansament steril superabsorbant Allevyn Adhesive, 22.5 cm x 22.5 cm

In stoc
SKU
40118015
Scurta descriere

Pansament steril superabsorbant Allevyn Adhesive, dimensiuni 22.5 cm x 22.5 cm, pentru tratarea plăgilor acute și cronice. Preț pe bucată.

158,00 RON

Pansament steril Allevyn Adhesive, dimensiuni 22.5 cm x 22.5 cm, adeziv, cu margini sigilate, cu grad mare de absorbție a exsudatului, pentru tratarea plăgilor acute sau cronice.

Este format din 3 straturi: stratul interior este o suprafață perforată, stratul din mijloc este un pad hidrocelular absorbant, iar stratul exterior este impermeabil, prevenind contaminarea cu bacterii. 

Ajută la crearea unui mediu umed în plagă și este ușor de aplicat și îndepărtat. 

Este recomadat în vindecarea plăgilor de diverse adâncimi, a ulcerelor de decubit, a ulcerelor membrelor inferioare, a plăgilor infectate, a plăgilor maligne, a zonelor donoare în transplantul de piele, a ulcerelor micotice, a ulcerelor diabetice ale piciorului, a plăgilor chirurgicale și a arsurilor de gradul I și II.

Se poate schimba atunci când exsudatul se apropie cam la 2 cm de margini, putând fi lăsat să acționeze până la 7 zile, excepție făcând zona sacrală, pe care poate fi menținut numai până la 5 zile.

Prețul afișat este pentru 1 bucată.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Pansament steril superabsorbant Allevyn Adhesive, 22.5 cm x 22.5 cm
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat