Pansament absorbant ALLEVYN Gentle Border, 12.5 x 12.5 cm

In stoc
SKU
ORT024
Scurta descriere

Pansament absorbant din spuma poliuretanica Allevyn Gentle Border, 12.5 x 12.5 cm, cu gel siliconic usor adeziv. Pretul afisat este pentru 1 bucata.

52,50 RON

Pansament cu gel siliconic Allevyn Gentle Border, 12.5 x 12.5 cm, din spuma poliuretanica absorbanta.

Este format din 3 straturi: stratul interior este o suprafata perforata, stratul din mijloc este un pad hidrocelular absorbant, iar in exterior un strat impermeabil pentru apa, dar permeabil pentru aer, care previne contaminarea cu bacterii.

Este recomandat in vindecarea escarelor de decubit, ulcerelor membrului inferior, plagilor infectate, plagilor maligne, zonelor donoare in transplantul de piele, ulcerelor micotice, ulcerelor diabetice ale piciorului, plagilor chirurgicale si arsurilor de gradul I si II.

Pansamentul se poate schimba atunci cand exsudatul se apropie la aproximativ 1.5 cm de margini, poate fi lasat sa actioneze pana la 7 zile, respectand protocolul medical.

Indepartarea acestui pansament este nedureroasa.

Atentie! Nu utilizati Allevyn Gentle Border cu agenti oxidanti precum solutii hipoclorite sau apa oxigenata, acestea putand sa distruga componentul absorbant din poliuretan al pansamentului.

Pretul afisat este pentru 1 bucata.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Pansament absorbant ALLEVYN Gentle Border, 12.5 x 12.5 cm
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat