Nebulizator pentru dezinfectia aerului

In stoc
SKU
BT001
Scurta descriere

Nebulizatorul de ceata este o mica unitate generatoare de ceata, folosita pentru realizarea dezinfectiei aerului in interior, in toate spatiile civile, industriale, medicale si domestice.

Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 33191000-5 - Aparate de sterilizare, de dezinfectare si de igienizare (Rev.2)

1.810,00 RON

Nebulizator pentru dezinfectia aerului

La indemana, practic si usor de utilizat, cu pulverizare U.L.V. spray cu aerosol (Ultra Low Volumul) care incorporeaza o suflanta electrica de mare putere, in masura sa micronizeze pana la o distanta de 6-7 metri.

Fabricat din polietilena, rezervorul este anticoroziv, dispozitivul este prevazut cu izolatie electrica dubla si, prin urmare, este in conformitate cu standardele internationale. Este prevazut cu o valva de dozare speciala, ce permite reglarea prizei de fluid si permite sa varieze densitatea in ceata. Solutia finala se pune in rezervor, se actioneaza partea electrica si se obtine o pulverizare sub forma de ceata, gata pentru utilizare.

 Eficace si usor de intretinut, nu pateaza suprafetele pe care este folosit si nu lasa reziduuri.

Domeniul de utilizare: ideal pentru dezinfectie in spitale, clinici, laboratoare, industria alimentara, sere, mici podgorii, case, cladiri rurale si industriale, locuri publice etc.
Nebulizatorul pentru dezinfectia aerului are un anumit sistem de nebulizare: duza sa tripla, montata in fiecare gaura de seturi gemene cu turbina, creeaza o ceata densa caracteristica si se poate raspandi in spatii mai stramte.

Date tehnice:
- motor: Universal 220 V, 50Hz;
- putere: 800 W;
- capacitate rezervor: 5 litri;
- greutate proprie: 3.5 kg;
- dimensiuni: 29 cm x 26 cm x 43 h;
- iesire: 15 litri/ora max.;
- densitate de pulverizare: 5 litri sunt suficienti pentru un volum de 4.500 de metri cubi;
- diametru mediu al picaturii: de la 4 pana la 50 microni.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Nebulizator pentru dezinfectia aerului
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat