Electrostimulator muscular MidasAnAir Muskel Aktiv

In stoc
SKU
MID005
Scurta descriere

Electrostimulator muscular MidasAnAir Muskel Aktiv, ce poate fi folosit atat in cadrul sedintelor de fiziokinetoterapie din unitatile sanitare, cat si la domiciliu, in salile de fitness sau in orice alt loc in care utilizatorul resimte nevoia tratamentului prin electrostimulare.

530,00 RON

Electrostimulator muscular  MidasAnAir Muskel Aktiv

Domeniu de aplicare

  Gandit pentru utilizarea individuala, Muskel Aktiv poate fi folosit atat in cadrul sedintelor de fiziokinetoterapie din unitatile sanitare, cat si la domiciliu, in salile de fitness sau in orice alt loc in care utilizatorul resimte nevoia tratamentului prin electrostimulare. Pe langa aplicarile musculare, Muskel Aktiv ofera si posibilitatea tratamentului durerilor articulare, fie ele inflamatorii, post-operatorii, post-traumatice sau de alta natura, la nivelul articulatiilor periferice sau al coloanei vertebrale. Efectul este analgezic major si antiinflamator minor, fiind un tratament paleativ foarte eficient, care permite reducerea drastica sau chiar abandonarea administrarii de antiinflamatorii non-steroidiene si astfel evitarea numeroaselor lor efecte adverse. In cazurile post-operatorii se poate specula faptul ca, aplicarea stimularii electrice nu imobilizeaza membrul, ceea ce permite combinarea sa cu metodele clasice de kinetoterapie, accelerand mobilizarea fara disconfort pentru pacient.

 

Prezentare generala

   Muskel Aktiv este un produs al companiei germane Schwa Medico, un cunoscut furnizor de aparatura medicala, care s-a dovedit competitiv pe piata Uniunii Europene. Aparatul, avizat si comercializat in cadrul UE de mai multi ani, respecta atat standardele de calitate comerciale in vigoare, cat si pe cele de natura medicala.

Ca elemente constructive si de siguranta, Muskel Aktiv incorporeaza cateva aspecte deosebite: doua canale (4 electrozi simultan), electrozi auto-adezivi hipoalergenici flexibili, componente de mentinere constanta a curentului, circuit de iesire in regim de scurt-cicuit (AKS), iesiri separate galvanic, sistem de recunoastere a electrozilor, afisaj digital, alimentare pe baza de baterie (9V standard), curent de stimulare 1-100mA reglabil separat pe fiecare canal, stimulare in programe automate dedicate fiecare in parte unui scop bine precizat.

Aparatul este insotit de un manual de utilizare amanuntit care explica pe larg si in termeni uzuali toate functiunile si aplicatiile aparatului, fara a lasa loc de interpretari eronate sau aplicari necorespunzatoare.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Electrostimulator muscular MidasAnAir Muskel Aktiv
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat