Dispenser automat pentru dezinfectant maini, Sanaplus Automatic 520

In stoc
SKU
ORM002
Scurta descriere

Dispenser automat de lichid dezinfectant pentru maini, care garanteaza un nivel foarte ridicat de igiena. Intreaga operatiune are loc fara contactul mainilor cu alte obiecte externe.

Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 42933100-6 - Distribuitoare automate de articole de igiena (Rev.2)

355,00 RON

Dispenser automat pentru dezinfectant de maini, Sanaplus Automatic 520

Prin plasarea mainilor sub aparat, se va pulveriza imediat si automat 1 ml de solutie, cantitate suficienta pentru dezinfectarea completa a ambelor maini.

Dispenserul automat de lichid dezinfectant pentru maini este potrivit pentru a fi utilizat in diverse locuri, cum ar fi: restaurante, baruri, pizzerii, hoteluri, cantine, macelarii, magazine alimentare, brutarii, lactate, coafoare, laboratoare de analiza, spitale, case de batrani, cabinete medicale, cabinete veterinare, pensiuni etc.

Dispenserul automat Sanaplus Automatic 520 poate fi utilizat si pentru curatarea si dezinfectarea scaunului de toaleta inainte de utilizare. Pentru a face acest lucru, luati o bucata de hartie igienica, asezati-o aproape de nebulizator, inmuiati-o cu lichid si curatati scaunul de toaleta. In acest fel, veti avea imediat toaleta igienizata si fara bacterii.

Functioneaza cu 4 baterii LR6 AA.

Capacitate rezervor: 1.1 litri.

Furnizat cu cheie anti-tamper.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dispenser automat pentru dezinfectant maini, Sanaplus Automatic 520
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat