Dezinfectant universal RELY-ON VIRKON, 5 kg

In stoc
SKU
EUM002
Scurta descriere

Dezinfectant universal Rely-On Virkon - dezinfectant eficient, de grad inalt, cu spectru larg, ce combina eficacitatea si usurinta in utilizare cu un profil excelent de siguranta si protectie a mediului.

795,00 RON

Virkon are o formula unica ce-i confera proprietati de curatare si dezinfectie intr-un singur pas. Solutia activa se prepara prin dizolvarea tabletelor sau a pulberii in apa. Virkon contine un marker de culoare pentru monitorizarea gradului de activare al solutiei (5-7 zile de la activare, pana cand solutia se decoloreaza).

Solutia de Virkon este eficace si in mediu murdar, permitand curatarea si dezinfectia intr-un singur pas datorita tolerantei la materia organica.

Virkon® poate fi aplicat direct pe extravazatele corporale, inclusiv urina, pentru o dezinfectie rapida inaintea indepartarii lor.

Virkon® actioneaza rapid, omorand 99.999% din microorganisme in mai putin de 10 minute, chiar si in prezenta materiei organice.

Aplicatii

Dezinfectia de rutina a suprefetelor de contact in mediul spitalicesc: saloane, clinici, sectii de chirurgie.
Dezinfectia echipamentelor din jurul pacientului.
Curatarea si dezinfectia zonelor clinice critice, cum ar fi: blocuri operatorii, departamentele de urgente/accidente si clinici de chirurgie dentara.
Dezinfectia de rutina a zonelor de cazare, a toaletelor, bailor, bucatariilor si unitatilor de catering.
Decontaminarea echipamentelor de laborator: bancuri de lucru, centrifugi, birouri, recipiente de golire a pipetelor etc.
Dezinfectia de rutina a scaunelor si suprafetelor din clinicile stomatologice.
Dezinfectia extravazatelor corporale.

Virkon ofera o dezinfectie rapida, de grad inalt a suprafetelor contaminate cu virusuri transmise prin sange, cum sunt virusul hepatic si HIV, SRSV, SARS, E.COLI, MRSA si fungi.

Virkon contine compusi anorganici, care se degradeaza in saruri simple, fara impact asupra mediului inconjurator. Compusii organici sunt rapid biodegradabili, conform standardelor si testelor UE.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant universal RELY-ON VIRKON, 5 kg
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat