Dezinfectant suprafete TERRALIN PROTECT

In stoc
SKU
SM020
Scurta descriere

Dezinfectant pentru suprafete Terralin Protect, pe baza de alcooli aromatici, avand o dilutie de 0.25%. Excelente performante de curatare si parfum placut, discret.

204,00 RON

Dezinfectant lichid si solutie de curatare concentrate avand la baza o combinatie de alcooluri aromatice compusi cuaternari de amoniu derivati amfoterici de glicide si tenside neionice. Recomandat pentru dezinfectia si curatarea dispozitivelor medicale si a tuturor suprafetelor din mediul spitalicesc unde siguranta igienica este imperativa ( sectiile cu cerinte specialae - nou-nascuti terapie intensiva; spatiile spitalicesti). De asemeni poate fi folosit in spatiile de productie critice / sensibile ( industria farmaceutica industria cosmetica ).

Avantaje:

Eficient contra bacteriilor ( inclusiv Tb si MRSA ) fungilor virusilor (de exemplu: hepatita B HIV rota virusi si adeno virusi )

Parfum discret placut si proaspat

Ofera protectie de inalta calitate

Excelente performante de curatare

Etichetare in conformitate cu directivele CE

Contraindicatii: 

Deoarece dezinfectantul Terralin Protect contine ingrediente active cationice, combinarea cu alti detergenti sau produse pentru spalare poate afecta negativ performantele microbiologice. Combinarea produselor se poate face doar dupa consultarea producatorului Schulke&Mayer.

 

Instructiuni de utilizare: se prepara solutia de lucru la concentratia dorita. 

Dozarea exacta a solutiei este inlesnita de accesorile de dozare S&M. Este posibila dozarea prin dispozitive de dozare centralizata.

Stergeti suprafetele echipamentelor medicale, podelele si alte suprafete lavabile cu o carpa. Se va avea grija ca toata suprafata sa fie bine acoperita. Clatiti bine echipamentul cu apa.

Dilutie:

Dezinfectantul pentru suprafete Terralin Protect se foloseste intr-o dilutie de 0.25%, din care se obtin 800 litri de solutie de lucru.

Dezinfectantul pentru suprafete Terralin Protect este un produs concentrat.

Ambalaj individual: flacon de 2 litri, canistra de 5 litri.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant suprafete TERRALIN PROTECT
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat