Dezinfectant suprafete INCIDIN ACTIVE - 1.5 kg, pulbere

In stoc
SKU
INTER011
Scurta descriere

Dezinfectant de suprafete Incidin Active, produs concentrat pentru dezinfectia si curatarea suprafetelor. Are eficacitate extinsa bactericida, levuricida, virucida si sporicida, inclusiv Clostridium difficile, fiind recomandat pentru unitatile de terapie intensiva si zonele cu risc inalt.

Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 33631600-8 - Antiseptice si dezinfectante (Rev.2)

170,00 RON

Dezinfectant de suprafete Incidin Active - 1.5 kg, pulbere.

Performante excelente de curatare si dezinfectie, intr-o singura etapa.

Dezinfectia puternica a suprafetelor, combinata cu proprietatile excelente de curatare, este caracteristica pentru Incidin Active. Sistemul ”PerOxyBalance” de generare a acidului peracetic are capacitatea de a distruge toate tipurile de virusuri. Incidin Active indeplineste cerintele unei game largi de standarde internationale de testare, facand ca acesta sa fie un produs de incredere pentru toate zonele cu risc inalt.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

Preparati o solutie 2%:

Adaugati 20 g de pulbere (1 masura de dozare) la 1 litru de apa. Amestecati solutia de cateva ori. Dupa 15 minute, solutia este gata de utilizare. Umectati complet suprafetele conform procedurilor corespunzatoare.

Domenii de utilizare: spitale, policlinici, institutii de asistenta sociala, cabinete medicale, laboratoare si saloane de infrumusetare corporala.

Ambalare: Galetusa plastic x 1.5 kg.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant suprafete INCIDIN ACTIVE - 1.5 kg, pulbere
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat