Dezinfectant suprafete gata preparat KLINTENSIV

In stoc
SKU
KLT001
Scurta descriere

Dezinfectant pentru suprafete Klintensiv, fara alcool, parfumat, gata de folosire, recomandat pentru suprafete delicate, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza de alcool.

21,00 RON

KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE este o solutie lichida dezinfectanta fara alcool, parfumata, gata de folosire, recomandata pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.

Este o solutie ideala pentru dezinfectarea rapida, cu efect maxim asupra suprafetelor, pentru ambulante, unitati primire urgente – UPU, sali operatie, cabinete de consultatie, scaune de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piese de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru si obiectelor de inventar din spatii private si zone de sanatate publica.  Este o solutie cu proprietati dezinfectante si detergente, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: se pulverizeaza lichidul KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE nediluat, direct pe zona care trebuie dezinfectata, distribuindu-se uniform pe intreaga suprafata si pe obiecte si se lasa sa actioneze 5 minute. Daca este necesar, se poate utiliza pentru curatare o bucata de material textil netesut. Nu se clateste.

Precautiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Se va utiliza cu manusi de protectie. Se recomanda a fi utilizat in incaperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi pastrat inchis in ambalajul original, la racoare si la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFETE cu alte produse cu activitate biocida sau cu alti detergenti, in special cu cei care contin surfactanti anionici sau aldehide.Eventualele diferente minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale si nu afecteaza calitatea produsului.

Ambalaj: 1.000 ml, 5.000 ml.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant suprafete gata preparat KLINTENSIV
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat