Dezinfectant instrumentar de nivel inalt Lozopren Plus Af, 5 litri

In stoc
SKU
BLN012
Scurta descriere

Lozopren Plus AFB este potrivit pentru dezinfectia si curatarea instrumentarului de orice fel si a aparaturii de laborator.

734,00 RON

Proprietati:

Lozopren Plus AFB este un dezinfectant de nivel inalt inovator si se recomanda prin concentratiile de utilizare foarte mici si timpul de actiune scurt. Lozopren Plus AFB dezinfecteaza si curata la un nivel ridicat instrumente termolabile si termostabile de toate tipurile. Noua formula activa poseda o putere de curatare proeminenta si la incarcari mari cu albumina si indeplineste toate proprietatile unui biocid.

Lozopren Plus AFB este fara aldehide si fenol. Adaosul de inhibitori de coroziune ofera un factor de protectie pentru materialul instrumentelor.

Lozopren Plus AFB va fi livrat sub forma de concentrat.

Arii de utilizare:

Lozopren Plus AFB este foarte potrivit pentru dezinfectia si curatarea instrumentarului si aparaturii de laborator si poate fi folosit pentru materiale de sticla, portelan, metal, cauciuc, plastic etc.

Aplicare:

Lozopren Plus AFB va fi livrat sub forma de concentrat si va trebui diluat cu apa de la robinet pana la concentratia dorita. Instrumentarul/aparatura utilizate trebuie imersate in solutie imediat dupa folosire. Toate suprafetele si cavitatile instrumentelor trebuie acoperite complet de solutie.

La finalul dezinfectiei, instrumentele vor fi scoase din solutie si clatite riguros cu apa, apoi uscate.
Solutia este stabila pana la 14 zile si ar trebui schimbata dupa expirare. La incarcare mare, este recomandata schimbarea mai devreme a solutiei.

Ambalare: 5 litri produs concentrat.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant instrumentar de nivel inalt Lozopren Plus Af, 5 litri
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat