Dezinfectant gata preparat suprafete INCIDIN OxyFoam 750 ml, *European Patent EP1987121

In stoc
SKU
INTER007
Scurta descriere

Incidin OxyFoam ( *European Patent EP1987121 ) este detergent si dezinfectant spuma, gata de utilizare, pe baza de peroxid de hidrogen, folosit pentru dezinfectia rapida a suprafetelor si obiectelor de inventar.

58,00 RON

CONFORMITATE CU STANDARDELE PENTRU DEZINFECTIA SUPRAFETELOR

Formula inovativa a Incidin OxyFoam & Incidin OxyWipe ofera beneficiile unei solutii patentate* pe baza de peroxid de hidrogen si a unui spectru larg de eficacitate. Produsul are eficacitate impotriva unui spectru larg de bacterii si virusuri, fara a lasa reziduuri de substanta activa pe suprafata de actiune, datorita evaporarii foarte rapide.

EFICACE. SIGUR. CONVENABIL

DOMENIUL DE UTILIZARE

Incidin OxyFoam: Produs spuma pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor si obiectelor de inventar din domeniul medical (incl. sonde) 

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Incidin OxyFoam: Pulverizati suprafata de la aprox. 30 cm sau aplicati direct pe un servetel curat. Stergeti suprafata asigurandu-va ca aceasta este complet acoperita pe durata timpului de contact. Sau puteti utiliza produsul nediluat pe un servetel curat, stergeti suprafata si lasati sa se usuce.

A nu se utiliza pentru dezinfectia terminala a dispozitivelor medicale invazive. Nu utilizati pe suprafetele sensibile la agenti oxidanti, cum ar fi: marmura, cupru sau alama.

INGREDIENTE

100g produs contine urmatoarele substante active: Incidin OxyFoam: 1.5g peroxid de hidrogenIncidin OxyWipe: 1.0g peroxid de hidrogen

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant gata preparat suprafete INCIDIN OxyFoam 750 ml, *European Patent EP1987121
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat