Dezinfectant de nivel inalt concentrat SPORICIDE

In stoc
SKU
KLT004
Scurta descriere

Detergent dezinfectant concentrat Sporicide, uz profesional. Recomandat pentru curatirea, dezinfectia suprafetelor si a microaeroflorei.

73,00 RON

Detergent dezinfectant concentrat Sporicide, doar pentru uz profesional. Recomandat pentru curatarea, dezinfectia suprafetelor si a microaeroflorei. Se poate folosi si la curatarea si dezinfectia instrumentarului medical. Se utilizeaza pe toate tipurile de suprafete, inclusiv cele intens circulate (lemn, pardoseli, faianta, PVC, inox, sticla, plastic, mobilier, ceramica, brancarde, carucioare, scaune mobile, canapele consultatii, mese tratament, grupuri sanitare, saloane, etc.). Se mai poate folosi si la dezinfectia instrumentarului medical si a ustensilelor de laborator, echipamentelor, recipientelor, ustensilelor din cabinete medicale, unitati sanitare. Se pot curata si dezinfecta suprafetele, echipamentele si instrumentarul din saloane cosmetice, zone industriale, farmaceutice, etc.

Nu decoloreaza, nu albeste.

KLINTENSIV SPORYCIDE actioneaza si in prezenta materiilor organice precum sange, fluide fiziologice. Asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.

Se prepara solutia gata de lucru conform necesarului de decontaminare microbiologica.

-          solutie 1%: se adauga 100 ml produs, apoi apa pana la 10 litri, obtinandu-se astfel 10 litri de solutie gata de lucru 1%;

-          solutie 0.5 %: 50 ml produs peste care se adauga apa pana la 10 litri, obtinandu-se astfel 10 litri solutie gata de lucru 0.5%.

Suprafetele se pulverizeaza cu solutia gata de lucru si se lasa sa actioneze 30-60 minute, in functie de tipul de dezinfectie dorit.
Instrumentarul medical se imerseaza in cuva de sterilizare ce contine solutia gata de lucru si se lasa 30-60 minute, in functie de tipul de dezinfectie dorit.
Atentie!

Nu se foloseste pentru suprafete/instrumentar care vin in contact direct cu hrana/produse alimentare.
Pentru instrumentarul invaziv folosirea este urmata de clatire cu apa pura microbiologic!

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Dezinfectant de nivel inalt concentrat SPORICIDE
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat