Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri

In stoc
SKU
BLN013
Scurta descriere

Oxidice Air b este un dezinfectant pentru aer si suprafete, care este complet biodegradabil si nu este daunator pentru om, animale si natura.

Produsul poare fi gasit si in SICAP cu codul CPV: 33631600-8 - Antiseptice si dezinfectante (Rev.2)

723,00 RON

Oxidice Air b este un dezinfectant pentru aer si suprafete, care este complet biodegradabil si nu este daunator pentru om, animale si natura.

Bacteriile, microorganismele si fungii sunt indepartate eficient si rapid.

Dupa ce Oxidice Air b a fost nebulizat printr-un nebulizator, spatiul poate fi utilizat din nou dupa cel mult 30 minute. Prin capacitatea deosebita de degradabilitate a peroxidului de hidrogen, dupa dezinfectare ramane doar aer curat, fara germeni.

Potrivite pentru o dezinfectie a aerului cu Oxidice Air b sunt spatiile in care este ceruta o igiena medicala ireprosabila pentru om si animale. Dezinfectia doar prin stergere poate duce la imprecizie, de aceea Oxidice Air b ofera siguranta in executie si este economic la utilizare.

Domeniul de utilizare
Oxidice Air b este un dezinfectant compatibil cu toate domeniile ce ofera o siguranta igienica deosebit de mare, de exemplu:
- salile de nasteri;
- spatiile de tratament medicale si stomatologice;
- statiile pentru terapie intensiva;
- echipamente medicale;
- spatiile din caminele de batrani si caminele pentru ingrijire

Metoda de aplicare:
La contactul cu Oxidice Air b purtati neaparat imbracamintea corespunzatoare de protectie, manusi de protectie, asigurati protectia ochilor si asigurati-va ca exista o ventilare suficienta!
Pentru nebulizare, utilizati un aparat DIOP conceput pentru o dispersare sub forma de ceatǎ.
Pentru dezinfectia aeromicroflorei si a suprafetelor prin nebulizare sunt necesari 4 ml/m3 de Oxidice Air b. Aparatul nebulizator este special conceput pentru a nebuliza particule cu dimensiuni mai mici de 0.3 μm. Instalatiile de ventilatie, respectiv clima trebuie oprite in timpul nebulizǎrii. Dupǎ cel mult 30 minute se pot activa toate sistemele de ventilare, iar spatiul este complet dezinfectant si accesibil.
Pentru dezinfectia prin pulverizare sunt necesari 15-20 ml/m2 de Oxidice Air b.

Microbiologie
Oxidice Air b actioneaza impotriva bacteriilor (inclusiv Micobacterium terrae si Micobacterium avium), fungi, limitat impotriva virusurilor (Adenovirus 5, Poliovirus, MNV), HBV/HIV/HCV, virusuri Influenza, herpetic si Coronavirusuri precum si impotriva sporilor incl. Clostridium difficile.

Compozitia produsului
Solutia gata de utilizare contine:
Peroxid de hidrogen: 4.4 g.
Acid Peracetic: 0.5 g.

Ambalare: Recipient 5 litri produs gata preparat.

Ambalare: flacon 1L, canistra 5L.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre: Dezinfectant aer si suprafete Oxidice Air B, 5 litri
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat