Detergent dezinfectant concentrat KLINTENSIV

In stoc
SKU
KLT007
Scurta descriere

Detergentul dezinfectant concentrat Klintensiv este un produs lichid concentrat, ideal pentru curatarea si dezinfectia tuturor tipurilor de suprafete si a obiectelor din domeniul medical, zonele farmaceutice si industriale, saloane cosmetice.

67,00 RON

Detergentul dezinfectant concentrat Klintensiv este o solutie concentrata, cu proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, creat in functie de reglementarile normelor armonizate europene privind dezinfectia. Este recomandata utilizarea acestui produs pentru dezinfectarea, presterilizarea si curatarea instrumentarului medical, a ustensilelor de laborator, echipamentelor, recipientelor din unitatile sanitare, saloanele cosmetice, zonele farmaceutice si industriale. Substantele active sunt sarurile cuaternare de amoniu si clorhidratul de polihexanida. Contine inhibitori de coroziune si agent de complexare.

Klintensiv – dezinfectant pentru instrumentar actioneaza si in prezenta materiilor organice precum sangele sau fluide fiziologice si asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice.

 

MOD DE UTILIZARE : solutie concentrata pentru uz profesional. Se dilueaza la 2%, adica 20 ml produs la 1 l de apa. Instrumentarul se curata si se imerseaza in solutia preparata, timpul de contact fiind de minimum 5 minute, dupa care se clateste cu apa curenta. In functie de gradul de murdarie, se prepara solutia cel putin o data pe zi. Se poate utiliza si in cuvele cu ultrasunete.

Precautiuni de utilizare: acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Se va utiliza cu manusi de protectie. Se recomanda a fi utilizate in incaperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi pastrat inchis, in ambalajul original, la racoare si la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocida sau cu alti detergenti, in special cu cei care contin surfactanti anionici sau aldehide.

 

Ambalaj: 1 l.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Scrie o recenzie despre:Detergent dezinfectant concentrat KLINTENSIV
Nota ta
WhatsApp Chat WhatsApp Chat