Card de fidelizare specialist

Cardul de fidelitate SPECIALIST GYNMAG iti aduce 2% reducere la toate comenzile viitoare. Vei deveni automat Specialist Gynmag si vei intra in posesia cardului dupa 3 comenzi plasate pe site si livrate. Ulterior, pentru a beneficia de reduceri, trebuie doar sa introduci codul de specialist de pe card in pagina de finalizare a comenzii.

Intregul regulament al cardului SPECIALIST GYNMAG este disponibil mai jos.

Cardul Gynmag nu este transmisibil si trebuie folosit in exclusivitate pe site-ul www.gynmag.ro, conform regulamentului si conditiilor stabilite de emitent.

Emitentul acestui card este Moaryarty Home SRL.

Ne rezervam dreptul de a anula sau sista oricand programul de fidelitate. De asemenea, puteti opta oricand pentru anularea acestui card.

REGULAMENT

Organizatorul si desfasurarea programului de fidelitate

Organizatorul programului de fidelitate SPECIALIST GYNMAG este Moaryarty Home SRL., cu sediul in orasul Craiova, str. Fratii Golesti, nr. 117, Bl 49IVA, Ap 19, jud. Dolj, cu numar de ordine la Registrul Comertului J16/1392/2019, cod unic de inregistrare 41075507, denumit „Organizatorul”.

Participantii la programul de fidelitate au obligatia de a respecta termenii si conditiile prezentului Regulament de Participare.

Durata programului si aria de desfasurare

Programul de fidelitate SPECIALIST GYNMAG se desfasoara pe site-ul www.gynmag.ro, in conformitate cu Regulamentul de Participare.

Programul a fost lansat la data de 23 martie 2021 si se desfasoara pe durata nedeterminata.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a opri sau a modifica in orice moment programul de fidelitate. Modificarile aferente vor fi comunicate in cadrul prezentului regulament.

In cazul incetarii regulamentului de fidelitate, din motive de forta majora, Organizatorul va comunica acest fapt tuturor participantilor in cadrul regulamentului.

Participantii pot alege oricand sa se retraga din programul de fidelitate printr-o notificare scrisa la adresa office@gynmag.ro. In cazul retragerii din program, cardul de loialitate va fi anulat si beneficiile aferente acestuia vor fi pierdute.

Conditii de participare

Pentru a intra in posesia cardului de loialitate SPECIALIST GYNMAG, clientul trebuie sa plaseze 3 comenzi pe www.gynmag.ro. Cardul va fi expediat in colet, prin curier rapid, la adresa clientului, si aduce o reducere de 2% la toate comenzile viitoare.

Mecanismul programului

Pentru a beneficia de avantajele programului de fidelitate, participantul va trebui sa introduca, in pagina de finalizare a comenzii, codul inscriptionat pe cardul SPECIALIST GYNMAG.

Cardurile de fidelitate SPECIALIST GYNMAG deteriorate, pierdute sau furate

In cazul in care clientul a pierdut sau deteriorat cardul, acesta poate solicita un nou card printr-un e-mail la adresa office@gynmag.ro.

Protectia datelor cu caracter personal

Prin utilizarea cardului SPECIALIST GYNMAG, participantul isi ofera acordul pentru utilizarea datelor cu caracter personal (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail), necesare indeplinirii conditiilor prezentului regulament. Datele personale nu sunt transmisibile catre terte parti.

Solutionarea litigiilor

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participant se vor solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la instantele competente.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat